Πληροφορίες Αποστολών

Πληροφορίες αποστολών

Κάθε παραγγελία που πραγματοποιείται από Δευτέρα έως και Παρασκευή (εξαιρούνται οι ημέρες επίσημων αργιών) έως τις 12:00 εντός Ελλάδας αποστέλλεται  σε τρεις εργάσιμες ημέρες.

Τα μεταφορικά έξοδα για αποστολή εντός Ελλάδας είναι εντελώς δωρεάν.

Οι αποστολές παραγγελιών στο εξωτερικό πραγματοποιούνται με την UPS.

Η αποστολή των προϊόντων πραγματοποιείται στον τόπο που υποδεικνύετε στη φόρμα παραγγελίας. Η εταιρία ουδεμία ευθύνη φέρει για τυχόν καθυστερήσεις οφειλόμενες σε λόγους ανωτέρας βίας, όπως ενδεικτικά απεργίες, ακραία καιρικά φαινόμενα, φυσικές καταστροφές, τρομοκρατικές ενέργειες, πόλεμος, σημαντικές διακυμάνσεις στη συναλλαγματική ισοτιμία, αιφνίδιες κυβερνητικές ή νομοθετικές πράξεις.


Αντικαταβολές : Σε τέτοιες περιπτώσεις όπου μία παραγγελία δεν παραδίδεται στον τελικό παραλήπτη με ευθύνη ή από αμέλεια του ιδίου, το www.marumeleniou.com δε θα αποστέλει ξανά την παραγγελία και διατηρεί το δικαίωμα να μην αποστείλει καμία άλλη μελλοντική παραγγελία στο ίδιο πρόσωπο.

Παραγγελίες μέσω καρτών ή κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό: Στην περίπτωση που μία παραγγελία δεν παρελήφθει με ευθύνη ή από αμέλεια του πελάτη και η οποία είχε προπληρωθεί μέσω  κατάθεσης, τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον πελάτη. Η εταιρεία θα έρχεται σε επαφή με τον πελάτη και μετά από την κατάθεση των εξόδων αποστολής σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας θα αποστέλλεται ξανά η παραγγελία (το ποσό περιλαμβάνει τα έξοδα επιστροφής του δέματος στα γραφεία της εταιρείας και το κόστος της δεύτερης αποστολής).

Για παραγγελίες εκτός Ελλάδος, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω e-mail στη διεύθυνση contact@marumeleniou. com, για τους τρόπους αποστολής και τις χρεώσεις.